φωτογράφος / βιντεογράφος

We are creative photographers

Η ενασχόληση μας στο χώρο της φωτογραφίας ξεκινά πολύ νωρίς, η αγάπη και η εργασιακή εμπειρία μας ωθούν στο επόμενο βήμα. Πριν λίγα χρόνια δημιουργούμε την Irosimage και σύντομα υιοθετούμε το δικό μας στυλ. Έχοντας επιρροές από μόδα και κινηματογράφο φωτογραφίζουμε με κριτήριο την αισθητική και τη διαχρονικότητα βιώνοντας κάθε γάμο σαν μια ξεχωριστή και καλαίσθητη ιστορία.

Είμαστε ενεργοί πολλά χρόνια στον τομέα αυτόν, ακολουθούμε τις νέες τεχνολογικές και εικαστικές τάσεις, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία φωτογράφησης, βιντεοσκόπησης και επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο. Το προσωπικό που εργάζεται στην εταιρεία μας κατέχει ολοκληρωμένη γνώση του αντικειμένου και ενεργεί σύμφωνα με τις οδηγίες του πελάτη. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας να σας ενημερώσουμε εκτενέστερα για τις υπηρεσίες μας και να παρευρεθούμε στις όμορφες στιγμές σας.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ, ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ…


Στόχος μας είναι να αποτυπώσουμε τον χαρακτήρα του κάθε ζευγαριού και μέσα από τις φωτογραφίες μας να παραμείνει ζωντανή η σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας.